сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Болка при свършване
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Болка при свършване

Болка при свършване 06 Юли 2011 20:10 #2343

• fggi
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Публикации: 1
Аз съм на 23 години,имам приятел от 1 година и почти от толково време живеем заедно.Той е на 32,и точно за него става въпрос.От както сме заедно сме правили секс 6/7 пъти...първо обяснението за липса на сексуално желание,беше да не си помисля,аз,че искал само секс,после горещото лято,после проблеми в бизнеса,после потискал се от брат си(наложи се около 2 месеца брат му да живее с нас),пасле бил много напалнял и се потискал,накрая след безкрайни разговори ми каза, че когато прави секс, при изпразване много го боли и това е причината да избягва секса(макар че си мисля,че дори и да се стремиш да избягваш секса,то възбудата едва ли можеш да я избегнеш,или се възбуждаш или не,а при него този процес винаги е липсвал,инициятива от негова страна никаква,ако аз не се постарая да го "вдигна" на него не му става).Не че съм ненаситна,но мисля че 5/6 пъти за година са малко и то още в началото на връзката,когато се предполага че хормоните кипят(макар че май,само мойте кипят)...Понякога си мисля че пробема е в мен,но съм имала и други връзки и подобно нещо не ми се случвало,доре аз самата съм се оплаквала,че само да премина през стаята полугола,и бившият ми немога да го ударжа,а на сегашният ми приятел изобщо не му праи впечатление,как ли не съм се опитвала да му привлека вниманието и да го накарм да ме пожелае,твърди че ме обича,но...нещо не е наред,не мисля че ми изневерява...но не знам какво да правя...
Обичам го и искам да му помогна,но той самия непредприема нищо,с хиляди молби да отиди на лекар,накрая се съгласи да отиде при личния си лекар,който му изписа едни билкови лекарства(непамня как се казваха,но са пополярни,съдържат бабини зъби). Той ги пи няма и месец и ги спря каза че не му помагат,ставало му зле от тях и нищо...резултат естествено нямаше.После пак след много разговори да отиде на специалист, отиде при личния си лекар и той му казал да масажира там някаква точка,не знам дали го прави,но мина повече от месец и ефект невиждам,а ако аз поема инициативата той ме отблъсква...Какво да правя,не желае да отиде на специалист и вече и при личния не желае,казва че го е срам от този проблем и товае,разбирал ме,гадно му било,че не ми давал това от което се нуждая,но нищо не можел да направи.Моля Ви ако има някакви лекарства който да ми препоръчате или нещо друго с което да му помогна,защото искам да спася връзката си,но липсата на близост ми пречи...Моля Видайте ми съвет!

Отг: Болка при свършване 29 Юли 2011 14:07 #2352

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
Ами трябва да го убедите някак си да потърсите помощта на сексолог. Така няма да стане със самолечение по интернет.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.19 секунди

* * *