сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

sexnature.org Historia De Un Amor
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: sexnature.org Historia De Un Amor

sexnature.org Historia De Un Amor 26 Мар 2011 01:34 #2188

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
За тези от нас, които биха желали да си припомнят понякога старата версия на сайта тук поставям линк към него. Преживели сме не едно и две неща там, колкото хубави, толкова и тъжни. Поне аз по никакъв начин не мога да го изоставя и почти всеки ден влизам да го наглеждам. Там няма да можете вече да коментирате или да пишете във форума, да чатите, но ако желаете бихте могли да позабърсвате праха от библиотечните рафтове.

Ех, спомени, спомени...., както обичам да казвам: "Душата и сърцето си оставих в Сексология и природа на човека, а в замяна получих белите коси на мъдростта, каквито нямах преди 5 години."

1.sexnature.org
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг: sexnature.org Historia De Un Amor 31 Мар 2011 11:12 #2195

• Cleman
  • Офлайн
  • Junior Boarder
  • Публикации: 32
Kamino, искам да спомена, че в старата версия изключително ми допадаше шрифта във форума, шрифта в дясната част с линковете към последните коментирани статии, теми и т.н.
В смисъл - не го забелязвах, четях си гладко и всичко ми беше някак хармонично.
Сега наистина нещо как да се изразя ми "боде очите", трудно ми е да свикна, може би. Аз съм винаги за развитието, поздравявам те теб и екипа ти за новия изглед, новите допълнения, вероятно ще трябва да свикна с шрифта. За мен е малко трудно четлив, твърде малко ми идва разстоянието между редовете, но това си е мое мнение. Надявам се, че останалите не го забелязват. Сега се опитах да ти прочета едно мнение във форума, много ми е трудно, не знам защо, може би защото не мога да се разделя с миналото или очите ми ми въртят номера! Не знам, явно просто не съм свикнала, но и това ще стане.
"Онзи, който не разбира вашето мълчание, вероятно няма да разбере и вашите думи." Елбърт Хюбърт

Отг: sexnature.org Historia De Un Amor 31 Мар 2011 12:28 #2197

• MasterGo
  • Офлайн
  • Webmaster
  • Публикации: 83
Cleman написа:
твърде малко ми идва разстоянието между редовете

Спокойно, сега разстоянието е по-голямо, цели 25 пиксела и е по-четливо. Шрифтът сега е 14 пиксела. Ако не е добре, може да се уголеми на 15. За вида на шрифта, в момента "фабрично" е заложено така - font-family:Arial,Helvetica,sans-serif;

Отг: sexnature.org Historia De Un Amor 31 Мар 2011 13:01 #2198

• Cleman
  • Офлайн
  • Junior Boarder
  • Публикации: 32
О, да - сега е по-четливо, надявам се, на останалите потребители да не им пречи.
Колкото до големината мисля, че няма нужда - добре е, дори да е по-малък размера на буквите е четливо, когато разстоянието между редовете е достатъчно. Даже е по-приятно като са по-малки буквите (както в момента, докато пиша това).
И едно отклонение - ако някой не е гледал документалния филм "Хелветика", нека да го гледа - аз лично го гледах три пъти. Страхотен!
"Онзи, който не разбира вашето мълчание, вероятно няма да разбере и вашите думи." Елбърт Хюбърт

Отг: sexnature.org Historia De Un Amor 31 Мар 2011 14:48 #2199

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
За шрифта съм съгласна, не тук, но в сайта. Наистина боде очите и разваля дизайна. По принцип съвета на професионалните дизайнери е да се изпозва шрифт Verdana с нормална големина. Аз най-много харесвам шрифта в стария сайт, но потребителите се оплакват, че е ситен.

Ще доизкосурим нещата.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг: sexnature.org Historia De Un Amor 31 Мар 2011 20:12 #2202

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Ето един трик, който аз използвам за големината на прозорците и на шрифта. Натискате Ctrl бутона на клавиатурата и завъртете леко топчето на мишката. Това намалява или увеличава големината. Другия начин е в Explorer, долу в дясно има бутонче 100 % цъкнете върху него и изберете процентите, които ви харесват за големина на прозорците. Аз съм си избрала 85-90 %, защото не харесвам едрия шрифт.

А в сайта има нещо в самия цвят на шрифта на статиите, което се набива на очи и дразни. Не сме сложили болд, като че ли самото черно трябва да е по-бледо.
Журнал Психея

sexnature.org Historia De Un Amor 06 Ян 2012 00:06 #2691

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
И все пак в цялата "Historia De Un Amor /due amori/" освен драматичните моменти има и нещо много, много положително. Сайта никога от създаването си на 1 юли 2006г. до ден днешен не е бил по-откровено, смело еротичен както сега в последните 3-4 месеца. От 1.10.2011 до 5.01.2012г. Което харесва на хората и макар и да са срамежливи, оценяват и споделят удоволствието си, за сега само лично. За тези промени трябва да благодарим на.........господин Black Wolf от Орловия кръг. Който някак си успя да се докосне до моята съкровена душевност и по този начин да промени някои неща и в сайта. Както се казва на уеб език: "Нашите сайтове са нашето виртуално отражение в уеб пространството."

Това не успя да направи никой преди това през годините, макар и да ми беше казвано, че често съдържанието на сайта не отговаря на неговия домейн и на първоначалния му идеен замисъл. Което не говори добре за някои хора, които имат богат професионален опит в уеб пространството, но не умение да докосват душата. Това не бива да ви обижда, а само да ви стимулира да направите нещо по въпроса със себе си и в себе си. Студената логика, програмирането, кодовете и програмите, дизайните и шаблоните са нещо необходимо, но съдържанието е това, което привлича хората и докосва техните сърца.

Журнал Психея
Потребителите казали "Благодаря": MasterGo
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.30 секунди

* * *