сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Комикс: "Сексуални очаквания"
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Комикс: "Сексуални очаквания"

Комикс: "Сексуални очаквания" 07 Мар 2010 02:57 #1364

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160

Наблюдавайте добре картинките и напишете своите анализи, разкази или стихотворения по зададения комикс. Не се смущавайте, това е стандартен час по Сексуална култура и възпитание, който се провежда във всяко едно Западноевропейско училище за ученици от 7-ми до 12-ти клас. Това е част от съвременното, модерно западно образование. А вие и вашите деца сте част от ЕС, доколкото знам.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Това "манга" ли е? 09 Мар 2010 13:29 #1371

• М.В.
Щеше да е още по, ама и супер, ако към доматите /щото аз на това ги оприличих/ си имаше краставица. И естествено на фона на "приглушена" българска чалга: "Тез червени домати". А пък и ако краставицата беше дотолкова мръсна, че човекът да ползва завесите, за да я поизтрие, вярвам че няма да му се размине поне два пъти от ярост!

Отг:Това "манга" ли е? 09 Мар 2010 14:08 #1372

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Е, щом доста често вече ми се налага да местя теми, а и започвам да правя забележки така отначало възпитано като за интелигентни хора значи форума със скоростта на костенурка ще стигне донякъде. Тази тема М.В. чрез гадаене открих, че е отговор предназначен за комикса, но пусната като нова тема. Моя опит и без да прибягвам до руните, а само до интуитивно гадание ми подсказа за какво става дума. Но как би се ориентирал един потребител? Моля, бъдете по-сериозни, когато започвате нова тема, когато избирате подходящата категория за нея, а също и следете дали вече няма започната такава, за да не се натрупват сходни по смисъл теми и да се дублират. Също така, когато темата е отговор просто използвайте бутона за отговор, а не за нова тема.

По същността на темата Комикс Сексуални очаквания имам какво да кажа, но сега се ядосах заради това, че никой не внимава в час! И ще кажа само, че размера няма значение! 30 см?! Боже опази от лошо!
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Комикс: "Сексуални очаквания" 09 Мар 2010 19:39 #1374

• n_hope
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Здравейте, приятели!
  • Публикации: 84
Той: Божееееее, как искам да ги стисна!!!
Тя: Даааааааааа, многообещаваш е!!!

Той: Толкова съм нетърпелив, че трудно пъхам ключа в ключалката... То само да успея да пъхна другия ключ в нейната ключалка ....Боже, как искам да сложа лицето си между тях!
Тя: Господи! Какво се бави?! Би трябвало вече да му е изскочил от панталоните, като имам пред вид какъв е!...Еххххххх, как ще се повозя...... Направо си завиждам!

Тя: Господи, какъв кретен!
Той: Тая за идиот ли ме взема?!
Тя: Е, и аз се "понаконтих"...
Той: И аз се поизперчих!

Двамата: В края на краищата сме си лика прилика! А и подръчните средства стават за ядене! Кеф! Хапване и телевизия! А както сме голички и другото може да стане!
Даааааааааа живот!... Какво мислехме каква стана! Ама на картинката сме си голички, нали?! А пък вие останалите мислете каквото искате: какво ще стане или няма да стане! А ние щи си гледкаме вашите изпълнения!
Обичам да пиша и се смея, дори "когато ми се плаче"!

Отг:Комикс: "Сексуални очаквания" 09 Мар 2010 20:59 #1375

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Голям смях n_hope наистина!

Той: Какви гърди!
Като ябълки сочни!
Какви бедра,
Свети Петре,
дали са непорочни?
Но с тази късичка пола
май не ще да е така.
Е, нищо девственица
не ми трябва,
а таз мадама си я бива
май се хвана.

Тя: Очите ми събра!
Каква снага! (има се предвид друго)
Е, вярно малко слабичък
в раменете, но
пък я виж
2-3 педи над коленете!
Има няма 30 сантима
плюс/минус два!

Ооо не! И тоз кретен!
Банан е пъхнал вместо член!

Той: Побъркана е тази дама!
В сутиена си е ябълки завряла,
но пък дупето не е никак зле!
Крачето, бива си го, дълго е.

Двамата: Да хапнем плодове и зеленчук
да видим нещо прожектират тук.
Ах филмче ХХL!

Журнал Психея

Отг:Комикс: "Сексуални очаквания" 09 Мар 2010 21:16 #1376

• n_hope
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Здравейте, приятели!
  • Публикации: 84
Ха-ха-ха-ха!
Обичам да пиша и се смея, дори "когато ми се плаче"!

Отг:Комикс: "Сексуални очаквания" 10 Мар 2010 23:30 #1379

• George
  • Офлайн
  • Junior Boarder
  • Публикации: 34
Може ли в часа по сексуална култура и образование да изпея една песничка, защото не мога да пиша нито разкази нито стихотворения? То няма и да дойде като песничка, защото няма да чуете мелодията но като рецитация.

Зеленчуци който не яде
Той голям не ще да порасте
Не ще има розови страни
Всеки ще го победи

Морковчето вика ела тук
Ряпата крещи и тя напук
Леля Зелка в ъгъла се смей
А домата червеней.

Така сега съученици започнете да ядете плодове и зеленчуци, за да не се налага в по-късна възраст да ги използвате не по предназначение

Отг:Комикс: "Сексуални очаквания" 24 Апр 2012 23:08 #2902

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Намерих моя анти идеал за мъж! Моля да не се гледа от жени с лабилна, хетеросексуална ориентация, защото гледайки този ужас, може да се уплашите толкова много, че да обърнете резбата!

Аз смятам, че стоя твърдо зад "Култа към фалоса", и други мъжки атрибути и символи, които го придружават, така че мога спокойно да обсъждам този странен "вагин" да не кажа другата дума.

Вижте го добре

540591.jpg

А сега вижте Атила Вожда на Хуните, моя идеал за мъж!

atila.jpg

Аз мисля, че нещастното създание от първата снимка трябва да бъде отровено, за да не се мъчи повече. Защо такава лека смърт ли? Ами да проявим малко жалостивост все пак.
Журнал Психея
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.32 секунди

* * *