Здравейте BOW

Малко ме затруднихте как точно да се отнеса към темата. Сигурно сте видели нейното начало и тя е като че ли предназначена от автора и за хора, които биха искали чрез женски хормони от мъже да станат жени. От друга страна, линка, който оставяте според мен е насочен изцяло към женската аудитория, както и двете статии там озаглавени: "Изначалната ни женственост" 1 и 2. Съмнявам се, че съветите, които се дават ще свършат някаква работа на т.нар. травестити. Затова в случай, че не сте травестит или хомосексуален/а искам да ви обърна внимание на тази тема:
"Мистерията и благословията да си жена"
Моето мнение е, че "Изначалната женственост" е невъзможно да бъде постигната или имитирана от мъж, който е по природа създаден като такъв. Колкото и съвременната хирургия да е напреднала - това е невъзможно. Както и обратното е невъзможно - жена да се превърне в мъж. Говоря за пълноценната женственост и мъжественост. Те са дар от природата. Останалото са насилствени вмешателства, които водят до пародии. Извинявам се предварително, ако с мнението си обиждам някого желаеш от мъж да стане жена или обратно.
Благодаря ви за линка, защото ме подсетихте да обърнем по-голяма внимание на...
Eнергийни особености на ритуалния танц Belly dance