сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Съдбата се разпорежда добре
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Съдбата се разпорежда добре

Съдбата се разпорежда добре 24 Окт 2011 18:02 #2481

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
  • Публикации: 134
Някои от екипа на сайта знаят как на 31 август си загубих телефона - в Пловдив, и най-лошото беше, че после ги молих да ми пращат номерата си по всевъзможни начини, за да си възстановя контактите. Е, имало и хубава част след това: вече 13 дни след обаждането от мобилен оператор на съпружеското тяло, се радваме на изтегления на Панаира - Пловдив късмет, 32 - инчов телевизор! Пожелавим на всеки... хубавите работи се случват във вторник, много боен ден!
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!

Отг: Съдбата се разпорежда добре 24 Окт 2011 19:21 #2482

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
Честито със здраве да си ползвате телевизора!
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг: Съдбата се разпорежда добре 28 Окт 2011 16:49 #2493

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
Благодаря! Да Ви се връща, с перото на съдбата...

А сега да Ви кажа как до миналата учебна година моята лисичка ми се сърдеше доста... Защото след името на баща и - във бащиното, аз, пък и той, и цялата фамилия се противопоставихме да има -ова. И добре, че е родена в Пловдив, та там има стълпотворилище от етноси и не се заядоха при вписването в ругистъра.
В крайна сметка пък на съпруга ми произхожда от полско религиозно име.
В дневниците до 7 клас изрично питаха как да я запишат. Носех акта за раждане и там се вижда кое как.
Вече си има първа лична карта.
Сега и в училищната документация изцяло си е като бащино - конкретното му име.
Но и аз съм инат, как да сложа бащино, което в нашия край се свързва с остатъците от мюсюлманските имена.... Щеше да звучи като Карамфилова, но поне това идва от име на цвете.
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!

Отг: Съдбата се разпорежда добре 28 Окт 2011 20:53 #2494

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Аз не разбрах в крайна сметка малката лисичка как се казва? Кондов или Кондова? Според мен макар и модерно да е с тези фамилии на ОВ е по правилно, защото бащината фамилия не завършва на ОВА, а на ОВ.

Обаче съм много против това кръщаване на децата на баби, дядовци ,вуйни, стринки, свако, тако и цялата рода. Какво общо имат тези хора с детето?! Според мене първото дете трябва да се кръщава на бащата, защото по принцип таткото по-трудно изгражда връзка с детето и това се случва, чек след като то се роди и дори и тогава му е трудно. Преди това той знае, че ще става баща, но не е съвсем наясно какво се случва. Докато при майката връзката с бебето се изгражда в продължение на девет месеца. Като се кръсти първото дете на бащата някак си връзката става по-силна и конкретна: "Това е моето дете, носи моите имена". Мъжете, знаете са по конкретните и логични неща, а не по някакви имагинерни, хипотетични и отвлечени без пряка връзка с действителността. При следващите деца вече е мъжа по-лесно изгражда връзката, защото все пак е отледал едно бебе.

Да не пиша нов пост продължавам тук по друга въпрос. Вие правите ли си годишните профилактични прегледи? Казала съм да си ги правите. Аз приключих с моите.

Мамолг - здрава!
Гинеколог - перфектно здрава жена, с яйчници като нарисувани в учебник по гинекология. Жените лекарки са по-емоционални, за това и обяснението е по-дълго от на мамолога.
Елетрокардиограмата - чудесна. Но би било добре да спра да пуша, каза личния лекар. Тъй като няма вече наднорчено тегло, отпадат и хапчетата за кръвно и ги спираме постепенно. Нали знаете, че те влияят на либидото и като страничен ефект го намаляват. Сега като ги спра ще видим дали ще стана тигрица или ще си остана пумичка.

И така здрав дух в здраво тяло! Да благодарим на съдбата!
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг: Съдбата се разпорежда добре 29 Окт 2011 01:56 #2496

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
За второто ѝ име, където въобще няма ОВ, /т.е. за второ има съпружеското малко име/ става въпрос... Иначе, каквато си ми е КРАСИва, ако беше синче - джуниър щеше да е.. Имаше един господин Петър-Емил Митев от ПД"Социалдемократи", мисля. Та си го представете в дамско име Петрана Емил Митева. А пък именцето е на двете баби, но по Йовков...
Да, на профилактични ходя, но както е тръгнало от 16-годишнината ми ЕКГ - то показва аритмия... Отгоре на това трябва да оперирам жлъчка - холелитиаза, заради песъчинки и камъни, на ехограф на 07.10 се видяха...
С очите ОК, но скоро ще взема направление за гинеколог-мамолог, защото моята дама е с комбинирана специалност. Но досега няма повод за безпокойство и там!

Отг: Съдбата се разпорежда добре 29 Окт 2011 17:59 #2499

• Кармен
  • Офлайн
  • Fresh Boarder
  • Вечно учеща
  • Публикации: 9
Юлияна, кръстила съм сина си на баща му. Но...сега съжалявам. Четох някъде ,че в нумерологията се отрича името на детето да бъде на името на родител-отрицателните качества на родителя се удвоявали при детето. Моето мнение е,детето трябва да си има свое собствено име. Родителите не трябва и да дават някакво претенциозно име, за да не се срамува след време детето. Попадала съм в практиката на невероятни имена. Какво ще кажете например за името на обикновен, скромен човечец-Славей Соколов. Имах такъв пациент.
Вечно учеща,любопитна за новостите за природата на човека,психологията на душата.

Отг: Съдбата се разпорежда добре 30 Окт 2011 13:26 #2503

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Кармен написа:
Юлияна, кръстила съм сина си на баща му. Но...сега съжалявам. Четох някъде ,че в нумерологията се отрича името на детето да бъде на името на родител-отрицателните качества на родителя се удвоявали при детето.

Не съжалявай! Имаш прекрасен и достоен син!

Когато се омъжваме трябва да си отваряме очите, ако ще се женим за недостойни мъже, чиито имена синовете ни не заслужават да носят, тогава по-добре да не се женим.
Журнал Психея

Отг: Съдбата се разпорежда добре 16 Ное 2011 23:10 #2534

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
Гледам темата си стои, и пак да вметна нещо.
През април 2006 год. ми връчиха дебитна "Виза", тази карта служи да си разполагам с парите в чужбина, като тегля в евро /която не е същата вече, подновиха ми я/ от моята си банка. Отварям плика с ПИН кода и що да видя - годината на "Кептъна" и моята до неговата.../Е, та те пин кодовете предимно са 4-цифрени.../ Шок! И туш...
Малко "полицейско" /в смисъл разпознаваеми цифри/ се получи, ама така и не успях да похарча пари в чужбина...
Значи обикновено като караш някой джип номер 65 - 56, или имаш телефонен номер завършващ, примерно на 29292 пак си е полицейско.... или по-скоро "Доктор Хонорис Каузално" two part както се казва

Отг: Съдбата се разпорежда добре 23 Мар 2012 22:23 #2848

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Бях на вечеря в столично заведение с интересен събеседник. След вечерята с кафето "Лаваца" ми се падна следното късметче:

"За да бъдеш щастлив в любовта, не е нужно да си сляп, но е добре от време на време да притваряш очи."

Журнал Психея
Потребителите казали "Благодаря": klachiankata
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.34 секунди

* * *