Ако е вярно, че най-хубавите подаръци идват от сърцето, пожелавам на всички непрекъснато да усъвършенстват Изкуството на подаряването. Най - постижимата личната награда е способността да даваш и подаряваш безвъзмездно!
Честита Нова Година Тина!
Дано пожеланието ти се сбъдне. Аз пожелавам здраве за теб и семейството ти, а също и покоряване на всички лични върхове към които си отправила взора си! И разбира се успешно и безпрепятствено връщане в подножието на планините. Гледката от върха не е същата като гледката от подножието, но и двете имат своя чар и неповторимост.
Нека сме още по-смели и решителни през новата 2008 година!
Журнал Психея Юлияна Шапкарова- консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация.0889 42 04 42 ;
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
На цяла Амазония!
Да сте все така смели, силни и умни! Радвам се да отбележа, че по тези земи има само качествени жени със свой собствен неповторим стил. Това разбира се се дължи на мен.
Да ви подсетя и да не забравите днес, че трябва да почерпите вашите достойни момчета, които се грижат за вас и ви обичат, а също и търпят разните там женски емоционалности, които са трудно разбираеми за тяхното полукълбо.
Честит празник и много, много усмивки!
Журнал Психея Юлияна Шапкарова- консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация.0889 42 04 42 ;
Пожелавам и много здраве, любов и еротика, разбирателство и доверие с любимия мъж. И още късмет, творчески ентусиазъм и вдъхновение! Специален поздрав за Найди с нейната любима певица. Аз не съм почитател на Мадона и се надявам да съм направила добър избор с песента. Просто на мен ми хареса, доста е как да кажа по мой вкус - магьосническо.
Темата беше заключена.
Отг: Честит рожден ден Найди!
09 Фев 2010 17:04 #1266
Да отворим малко работа на Master Go не че той е седнал със скръстени ръце и се чуди няма ли точно пък ние да му отворим нещо да поработи, че му е доскучало без работа. Докато се подготвя за защитата на докторската си степен по Философия.
Та в някои форуми има подобно на скайпа, когато някой си е въвел рожденната дата излиза съобщение (но незнам къде точно се появява) до останалите потребители, че въпросния човек има рожден ден. И се почва едно честитене в такива теми за "Честито!"
Глезотийки де, нали. То като има кой да уйдисва и угажда, то.... я и аз да се изплезя един път, че съм много сериоз по темите.
Не съм виждал подобни форуми (което не значи, че такива няма), но за да има такава функционалност, сигурно трябва да се инсталира съответен компонент, модулче, добавка ли... Специално към този форум не мога да кажа, че има кой знае колко други възможни добавки. Той си е сам за себе си система.
Може би е възможно по някакъв начин да се изписва съобщение на главната страница на форума, че някой има рожден ден, но не знам как това може да стане.