сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Важни съобщения!
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1
  • 2
  • 3

Тема: Важни съобщения!

За форума Честито!!! 29 Дек 2009 03:32 #1078

• MasterGo
  • Офлайн
  • Webmaster
  • Публикации: 83
Дейнсталиран е старият форум, който беше модел Fireboard 1.0.3 и е инсталиран последният модел от тази серия, която от версия 1.0.6 насам се нарича Кунена. И по-точно сега сайтът работи с Kunena 1.0.11. Fireboard означава "огнена дъска", е тя изгоря. A Kunena на суахили означава "да говорим" (to speak).

Тъй като дизайнът е същият, наглед няма промяна, но при внимателно вглеждане, се вижда, че начинът на робата и възможностите са други.

Забележете, можете да напишете без проблем формулата на Анщайн E=m.c2 или да напишете химическа формула като CH3-CH2-OH.

Не е проблем да зачерквате.

И всякакви други чудесии. Разгледайте внимателно и питайте.

Честит форум!

Отг:За форума Честито!!! 29 Дек 2009 04:08 #1079

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
Е, това ви е новия Администратор, да ви видя сега мили мои съкровища как ще се оправяте с този Мъж от зодия Лъв! Може пък да вземете да се поразприказвате във форума при това положение. Ще имаме и нещо ново в сайта по-готино от сега.

Здраве и дълголетие на MasterGo през новата 2010 година, професионални и творчески успехи!

Всичко ще е наред докато не забравяте коя е шефа тука.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:За форума Честито!!! 30 Дек 2009 16:17 #1080

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
В тази нова версия на форума има възможност да се променят и ранговете, което и направих. Предишната беше бъгава за това, както и за много други неща. Сега ранговете в зависимост от броя публикувани мнения ще изглеждат така:

Любопитен: 10 - 20 мнения
Знаещ: 20 - 40
Можещ: 40 - 80
Даос: 80 - 160
Даос-експерт: 160 - 320
Алхимик-профи дан: 320 и повече

Разбира се това се отнася за регистрираните потребители, останалите са само гости. При желание от ваша страна за размишления, сериозни и не дотам сериозни разговори, споделяне на опит и знания, дискутиране на важни и маловажни въпроси от ежедневието, интимния свят на двойката и изобщо всичко, което присъства или неприсъства по един или друг начин в живота и в природата на човека, форума може да се превърне в едно приятно и уютно местенце за отмора и забавление. Това, което ние направихме като жест и подарък за вас за Коледа и за Нова година не е никак малко, възползвайте се от подаръка си по най-конструктиктивния и градивен начин, за който се сещате.

Весело посрещане на Новата 2010 г. Бъдете здрави и весели!
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:За форума Честито!!! 31 Дек 2009 01:18 #1081

• MasterGo
  • Офлайн
  • Webmaster
За начало добре са подредени ранговете. В бъдеще може да се завишат изискванията им за получаване. Само Гост да е за 30 поста. Следващото по ред - 100, после 300... и тей до 1000.

Въпрос на всеобщ писателски устрем!

Отг:За форума Честито!!! 02 Ян 2010 00:35 #1082

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
  • Публикации: 134
Тъй като видях в чата поздрава на Оскар, и аз Ви поздравявам, само че с нов текст към танца на Алекс послучай Новата и Новият форум

Две трети годишно

What A Feeling!!!

Слиза септември
като сянка от дим,
а предeсенен смях
сваля летния грим.

Светла обич ме среща
в изоставена ръж,
гали с длани горещи
пак косите ми дъжд.

Мое лято -
с птиче ято
прегърни ме
в твоя последен миг!
Глътка песен
в нежна есен
пак ме вдига за полет
с изпросен вик.

Клоните глухи
и встрастеният плам,
под сърцето, на сухо
стягат зимен вигвам.

А дъждът ме облива,
топла радост струи.
И пред теб самодива
съм, с априлски очи...

Мое лято -
с птиче ято
прегърни ме
в твоя последен миг!
Глътка песен
в нежна есен
пак ме вдига за полет
с изпросен вик.

По танца на
Aлекс от любимия ми
"Флашданс"...
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!

Отг:За форума Честито!!! и ЧНГ !!! 02 Ян 2010 14:52 #1083

• MasterGo
  • Офлайн
  • Webmaster
Благодаря, Меричке!

Това, което е време да се каже е:

Честита Нова 2010 Година,
Честито Ново Десетилетие,
За Много Години,
За Много Десетилетия
През XXI век!

Отг:За форума Честито!!! и ЧНГ !!! 02 Ян 2010 16:42 #1084

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
За много години! Да се обичаме и уважаваме, да си помагаме и заедно да изградим едни позитивни сайтове посветени на творчеството и съзиданието, на оптимизма и вярата.

Да използваме новите възможности на форума. Някой каза, че си има любим филм? Поздрав за Меричка с благодарности за големия и принос към сайта, за другарската подкрепа в трудни моменти и за веселия характер във забавните такива.
Журнал Психея

Отг:За форума Честито!!! и ЧНГ !!! 09 Ян 2010 02:32 #1108

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Значи доста работа поработи Web Master-а, защото при предишното правене на този комплекс бутнахме една стена и няколко колони уж да е по-широко. Не бяха носещи, но се оказа, че е тясно. И сега поставихме нови стени и колони и вече е супер - удобно, компактно и модерно. Дето се казва всичко ни е под ръка, ясно видимо още на пръв поглед и лесно ориентировъчно из дебрите на пещерната система.
Само си представете сред каква екзотика се намирате - хотелски комплекс, със страноприемница построени в пещера, но разполагащи с всички екстри на 6 звезден хотел.

Някой да иска солариум и спа масаж? На вашите услуги сме.
Журнал Психея

Отг:За форума Честито!!! 11 Ян 2010 03:03 #1120

• MasterGo
  • Офлайн
  • Webmaster
Освен на форума, сега можете да се радвате и на външния изглед на сайта, който е триколонен. В лява колона е основната навигация за съдържанието на сайта, а в лявата са ви комуникационните инструменти за общуване и обмен на мнения между участниците в различните дискусионни форми (чат, последно от форума, последни мнения)...

Това звучи сложно, но ще се ориентирате!

Честит ви на всички нов изглед на сайта!

Отг:За форума Честито!!! 18 Ян 2010 01:03 #1139

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Да ви обясня нещо за форума, защото ние с вас го правим заедно и мисля, че трябва да сте наясно с това което се случва или не се случва. Забелязвате, че освен форума в ляво виждате и менюто от сайта. Това е едно нестандартно решение, което се получава при самата инсталация на форума. Повечето професионалисти и кандидат професионалисти считат, че това е една недомислица от страна на разработчиците на този модел форуми и това наистина е така. Поради тази причина всички, които ползват тази система с хирургическа намеса (сложна операция под пълна упойка ) правят така, че форума да излиза на цяла страница.

Аз обаче считам, че това решение (недомислица или не) е супер авангардно и модерно, освен това е уникално предвид, че всички форуми стандартно излизат на цяла страница без видимост към сайта. Тази визия - форум + меню в сайта позволява лесно и безпроблемно преминаване от едното към другото, което улеснява потребителя и му дава повече възможности за креативност.

Това е, което исках да ви обясня, да се направи форума на цяла страница не е проблем, но аз считам, че тази визия е много по-добра от стандартните решения. А и в крайна сметка нестандартното, уникалното, новото движат света напред и правят еволюцията в сферата на науката, изкуствата и интернет.
Журнал Психея

Отг:За форума Честито!!! 01 Фев 2010 00:19 #1213

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
При нововъведенията по сайта се случи така, че изгубихме бутончето "премини на кирилица" за форума. Както знаете имаме такова бутонче за коментарите в сайта и за чата. То е много важно, защото е предназначено за хората от чужбина, които посещават сайта и форума, но нямат кирилица на клавиатурата. Биха желали да пишат и коментират, но категоричната забрана, като правило в сайта да се пише само на кирилица им пречи. За тези наши приятели, които по една или друга причина не живеят в България, но обичат и страдат по родината Master Go успя да възстанови щетата. Сега в ляво от форума под менюто в сайта и под формата за регистрация и логване ще видите бутончето за преминаване на кирилица. Благодаря на нашите сънародници в чужбина за желанието да пишат на български. За останалите, които живеят в България, имат кирилица и въпреки това се опитват да пишат българско изречение с латински букви - компромиси няма да има! Както и до сега не е имало. Изтирават се теми и коментари на латиница!
Журнал Психея

Важни съобщения! 07 Мар 2010 23:12 #1365

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Това е писмо от фирмата за хостинг и домейн, с което ме уведомяват че вероятно около 28-ми март ще има известни проблеми с посещението на сайта. Тоест той сигурно ще липсва, докато не се оправят с цялото това преместване. Не се безпокойте, макар, че няма да е особено приятно.

"Здравейте,

На 28.03.2010 (неделя) ще извършим преместване на всички сървъри от сегашния датацентър в нов. Новия датацентър ще ни даде възможност за конфигуриране на много по-надеждна и стабилна мрежа. Освен това ще осигури непрекъснатост на електрозахранването към сървърите независимо от периода на спиране на електроподаването от страна на Електроразпределение София. Местенето на сървърите ще се осъществи на етапи така че прекъсването на услугата за всеки от сървърите да не е повече от 3 часа. Преместването ще бъде започнато в 2 часа сутринта. От Ваша страна не се изисква нищо. IP-тата на сървърите ще останат същите. Единствената разлика ще се изразява в промяната на физическото разположение на сървърите."
Журнал Психея

Отг:Важни съобщения! 12 Мар 2010 21:43 #1414

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Някакви спамери имаше от миналата нощ се бяха разспамили та до днес следобед. По тази причина за няколко дена съм сложила забрана да публикуват гости. Могат да пишат във форума само регистрирани потребители. Извинявам се за причиненото неудобство на потребителите, които си пишат като гости, а и на регистрираните, които също понякога предпочитат да пишат като гости. До ден, два ще се върнат нещата по старому.
Журнал Психея

Отг:Важни съобщения! 26 Мар 2010 23:36 #1509

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Kamino написа:
Това е писмо от фирмата за хостинг и домейн, с което ме уведомяват че вероятно около 28-ми март ще има известни проблеми с посещението на сайта. Тоест той сигурно ще липсва, докато не се оправят с цялото това преместване. Не се безпокойте, макар, че няма да е особено приятно.

"Здравейте,

На 28.03.2010 (неделя) ще извършим преместване на всички сървъри от сегашния датацентър в нов. Новия датацентър ще ни даде възможност за конфигуриране на много по-надеждна и стабилна мрежа. Освен това ще осигури непрекъснатост на електрозахранването към сървърите независимо от периода на спиране на електроподаването от страна на Електроразпределение София. Местенето на сървърите ще се осъществи на етапи така че прекъсването на услугата за всеки от сървърите да не е повече от 3 часа. Преместването ще бъде започнато в 2 часа сутринта. От Ваша страна не се изисква нищо. IP-тата на сървърите ще останат същите. Единствената разлика ще се изразява в промяната на физическото разположение на сървърите."

Подсещане!
Журнал Психея

Отг:Важни съобщения! 11 Апр 2010 21:23 #1542

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
А сега нещо по-интересно и забавно от днешните ни разговори по другите теми и статии. Хрумна ми в Журнал Приказка да има категория Видео приказки и така както ми хрумна вече е осъществена. Така че на който му се гледа анимация за Том и Джери, Болек и Лолек и други анимационни герои да заповяда. Журнал Приказка още си търси малък или голям администратор, който да се грижи за нея както бях писала в Sahrazada но като гледам заниманията на децата какви са скоро няма да си намери.
Журнал Психея
  • Страница
  • 1
  • 2
  • 3
Време за генериране на страницата: 0.52 секунди

* * *