От както съм в интернет съм играла само на една виртуална игра преди доста време. Казваше се Армагаст и феновете на игрите казваха, че по-глупава игра изобщо не може да има.

Обаче на мене си ми харесваше, имаше кръчма в играта където можеше да се играе на зарове и аз доста често си прекарвах времето в игра на зарове и печелех доста. Разбира се в комбинациите имаше система нали е програма, след доста дълго време прекарано в хазартни занимания бях разгадала системата - как се сменят комбинациите, кога са наред печелившите комбинации, кога са губещите комбинации и внимавах да не залагам когато пуска непечеливши. Така си спечелих много пари, обаче виртуални.
След това тази игра я махнаха и от тогава не съм си губила времето в компютърни игри. Скоро обаче попаднах на Зелена империя и ми стана интресно. Феновете на игрите сигурно пак ще кажат, че по-глупава игра не може да има! Значи играта е следната - получаваш градина, която е буренясала и в която трябва да садиш първоначално само моркови и марули с това разполагаш на първо ниво, продаваш ги и печелиш пари с тези пари си чистиш плевелите, за да се премахне плевел се удържа от парите. На първо ниво се казваш салатко, на второ си продавач, на трето доматист. Аз вече съм на трето ниво, на това ниво мога да садя - моркови, марули, репички, краставици, домати и ягоди. Сега съм ги посадила, поляла, наторила и чакам да порастнат, за да си прибера реколтата. Най-високото ниво е Зелен император - 22 ниво. Ако на някой от вас му хрумне също да си губи времето с игричката тука може да си обменяме опит.