сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Зелена империя
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Зелена империя

Зелена империя 19 Фев 2010 20:32 #1302

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
От както съм в интернет съм играла само на една виртуална игра преди доста време. Казваше се Армагаст и феновете на игрите казваха, че по-глупава игра изобщо не може да има. Обаче на мене си ми харесваше, имаше кръчма в играта където можеше да се играе на зарове и аз доста често си прекарвах времето в игра на зарове и печелех доста. Разбира се в комбинациите имаше система нали е програма, след доста дълго време прекарано в хазартни занимания бях разгадала системата - как се сменят комбинациите, кога са наред печелившите комбинации, кога са губещите комбинации и внимавах да не залагам когато пуска непечеливши. Така си спечелих много пари, обаче виртуални.

След това тази игра я махнаха и от тогава не съм си губила времето в компютърни игри. Скоро обаче попаднах на Зелена империя и ми стана интресно. Феновете на игрите сигурно пак ще кажат, че по-глупава игра не може да има! Значи играта е следната - получаваш градина, която е буренясала и в която трябва да садиш първоначално само моркови и марули с това разполагаш на първо ниво, продаваш ги и печелиш пари с тези пари си чистиш плевелите, за да се премахне плевел се удържа от парите. На първо ниво се казваш салатко, на второ си продавач, на трето доматист. Аз вече съм на трето ниво, на това ниво мога да садя - моркови, марули, репички, краставици, домати и ягоди. Сега съм ги посадила, поляла, наторила и чакам да порастнат, за да си прибера реколтата. Най-високото ниво е Зелен император - 22 ниво. Ако на някой от вас му хрумне също да си губи времето с игричката тука може да си обменяме опит.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Зелена империя 25 Фев 2010 00:21 #1326

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Вече съм на 5-то ниво - Жътвар. Отглеждам - марули, моркови, ягоди, домати, лук, краставици, репички, карфиол, спанак и цвете невен. Скучна ми е малко играта, няма нещо по-така както в предишната игра, хан където се играе на зарчета. Много вегетарианско и постно ми е някак си. То хубаво всичко да е ЕКО, но човек започва да се замисля, ако ги няма на тая планета пороците каква самоубийствена скука ще бъде. Това ни води до извода, че бог и ангелчетата са хубави неща, но нека да си има и дявол и демончета, че иначе не си е работа.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Зелена империя 22 Мар 2010 22:21 #1471

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Да ви покажа моята градина в Зелена империя. Стигнах до 9-то ниво - Частник и нещо вече не ми се играе. Сега ще ви обясня кое какво е. Долу има пътека, която води до три пънчета, на които седят моите гости в градината. Срещу тези пънчета има два извора, в които можем да се къпем. Около пътеката са посадени репички, в ляво от краставиците има домати, а в дясно са ягодите. В ляво и в дясно от пънчетата и изворите са лехите с марули. Над марулите от ляво на дясно имам 4 лехи с лук, 4 лехи с чесън, 12 лехи картофи. Следват патлиджаните, броколите и тиквичките. Най-горе има спанак, моркови, чушки и краставици. Около оградата по четирите края е насаден невен и слънчоглед. Невена е в оранжево, а слънчогледа малки жълти кръгчета. По пътеката се тръгва от белите камъчета в долния край на дясно под прав ъгъл до пънчетата и изворите в центъра. Иначе като резултат: Пари: 3 002,17 зП; Точки: 505 676; Ниво:Частник; Стил: 6

Градина на Камино
Журнал Психея
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.22 секунди

* * *