|
 |
 |
 |
 |
| |
Весело тест-въпроси и отговори (1 Разглеждат) (1) Гост
-
n_hope
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Здравейте, приятели!
- Публикации: 84
-
-
|
Нещо по-весело. Но само за дамите, засега. Чух по телевизията или някой ми каза тест-въпрос, предложен от психоложката Ани Владимирова: Кое е по-добре: да си с мъж, който е чаровен, умен, с чувство за хумор и изневерява или със скучен водопроводчик? Може да не цитирам точно, но смисълът на въпроса е този. Аз веднага реагирах, но се засмях и се замислих какво искам все пак...
Мили дами, ще ми е интересно да прочета мненията ви!
|
Обичам да пиша и се смея, дори "когато ми се плаче"!
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
- Публикации: 1160
-
-
|
Избирам си скучния водопроводчик. В същност той не е скучен, а само срамежлив, когато се отпусне (а аз знам как да го накарам)  ще прояви чувството си за хумор и острия си ум. За чаровен - всеки мъж е чаровен по своему, а сериозния, но срамежлив мъж на когото казват, че е скучен може да ви изненада с големия си чар само ако му дадете възможност. И я си помислете не си ли заслужава? Че човека има занаят в ръцете, ще направи ремонт на банята, ще поправи капещите кранчета. А повечето мъже, които имат един занаят умеят и да вършат още много други неща по къщата, които са си чисто мъжки и с които една дама не може да се справи. И защо ми е онзи коцкар с две леви ръце, дето не знае какво е чук и пирон? И когато ми трябва за ремонт на нещо да е между краката на някоя си пък и да донесе някоя болест предавана по полов път накрая. Хич не ми трябва!
|
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ;
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
|
-
n_hope
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Здравейте, приятели!
-
-
|
Да, както се казваше в един български мюзикъл "Сьрца ни се посрещат!"
|
|
-
Selina
-
|
Ами следвайки вече написаните разсъждения и аз се спирам на водопроводчика, защото така изказаното мнение е наистина разумно. Но си признавам, че инак първосигнално щях да избера чаровния, увния, с чувството за хумор и...
|
|
|
-
naia
-
- Офлайн
-
Senior Boarder
-
- Публикации: 51
-
-
|
Да обърнем повече внимания на водопроводчиците и на други срамежливи мъже и да оставим плейбойте с пръст в уста. Може и да решат да си хванат занаят в ръцете. Аз харесвам мъжете, които мойсторят изделия от дърво или глина. Хаесвам тези изкуства миризмата на дървен материал и красивите грънчарски изделия. Тези мъже обаче наистина на пръв поглед биха се сторили "скучни", но не са!!!
|
|
|
-
n_hope
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Здравейте, приятели!
-
-
|
Виц, разказан ми от деца, през много смях и превивания!
Мишокът казал на мишката:"Искам да те целуна!" А тя му отговорила:" Ааааааа не, аз не мога така! Обаче ще играем на криеница. Ако ме намериш, ще ме целунеш, ако не - знай, че съм зад печката!"
Е, успяха да ми го разкажат, макар и на пресекулки и търкаляне по пода от смях!
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Аз мили мои, според китайската астрология съм Мишка или Плъх. Но въпроса не е в това, а в онова...Тоест в целувката. Нали знаете какво казва Баронеса Маргарет Хилда Тачър " Да си властен е като да си дама, ако трябва да казвате на околните, че сте такива значи не сте". Та ето колко е лесно мишката да се държи като дама в този детски виц. Не може току така да се целуваме с който падне....А само с този, който ще припадне, ако не ни намери, за да ни целуне.  Но ние въпреки това трябва да запазим благоприличие като му позволим да ни целуне "зад печката", така хем той няма да припадне, хем ние няма да се посрамим, че се целуваме преди църковния миши брак!
|
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ;
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Днес настроението ми не е хубаво въпреки че се наспах прилично до 11 часа. Едно от онези мои мрачни настроения, когато е по-добре всичко живо да седи далеч от мен, защото някой може да го отнесе без виновност. Обаче моята майка успя да ме разсмее и то без да има за цел. В същност тя дори незнае че ми е крив целия свят. Тя както съм ви споделяла е един априлски овен, с който през годините имахме много препирни от рода: "Кой командва тук?!" Рака и Овена са естествени лидери и този проблем беше разрешен в моя полза след като ми лепна шеговития прякор "Пиночет".  Но тази история макар и смешна не е повод за днешния смях днес.
На улица Зайчар посока от Пиротска към цар Симеон, малко преди ъгъла с цар Симеон от известно време (вече повече от 1 година) са отворили едно заведение, което прилича и сигурно е бар. То работи от 9 до 23 часа всеки ден. Човек трябва да се качи по едни стълби на втория етаж на къщата и горе поне това, което се вижда от улицата е доста тъмно, със сини и червени барови светлинки. И аз преди малко казвам на маман:
- Ти виждала ли си го това заведение дето е малко преди цар Симеон и ъгъла със Зайчар? Така отвън изглежда приятно, някоя вечер може да се разходим да се почерпим по едно питие.
И тя ми отговаря: - Да знам го, може някоя вечер да се разходим да видим какво е.
И мойта реплика: - Ама така отдолу от улицата много тъмно едно такова изглежда и не виждам хора да седят...
И Поли: "Да не е някой публичен дом и ние да се натресем да пиеме по питие?"
При което аз си умрях от смях  Защото майка ми макар и модерна дама все пак е дама на възраст, с достолепно прошарена коса, облича се доста стилно и ефектно. Изобщо жена с класа. Дъщеря и също не пада по-доло особено сега с тези очила за работа с монитор имам вид минимум на доцентка...И като си представих как сме се понесли двете с бодра стъпка, отиваме на бар, а то се оказва публичен дом....
|
Журнал Психея
|
-
n_hope
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Здравейте, приятели!
-
-
|
Ще бъдете атракция и ще оберете точките и акъла на всички!
|
|
-
preslavaaa
-
|
Не гледайте отговорите преди да се отговорили на въпросите, иначе няма да ви е интересно! И така: 1.Напиши името на човек от срещуположния пол. 2.Кой е любимия ти цвят от тези - Жълт,черен,зелен,син или червен 3.Първият ти инициал: А-P,Л-Р,С-Я 4.Месецът ти на раждане 5 .Кой цвят харесваш повече-черен или бял 6.Напиши името на човек от същия пол като теб 7.Любимото ти число 8.Калифорния или Флорида 9.Кое харесваш повече: Езерото или океанът 10.Напиши желание. Отговорите: 1.Това е името на човека,в който си истински влюбен. 2.Ако си избрал: Червено - Ти си жив и изпълнен с любов. Черен - Ти си скромен и агресивен. Зелен - Твоята душа е щастлива и излъчваш спокойствие. Син - Ти си човек със спонтанен характер. Жълт - Ти си щастлив човек и даваш добри съвети на другите хора. 3.Ако инициалът ти е: А-Р - Имаш много приятели и любов в живота Л-Р - Опитваш се да се насладиш на живота и любовта ти скоро ще разцъфне. С-Я - Обичаш да помагаш и бъдещето ти изглежда добро. 4.Ако си роден през: Януари-Март - Годината ще е много добра и ще разбереш, че си се влюбил в този, който не си очаквал. Април-Юни - Ще имаш силна връзка, но тя няма да трае дълго. Юли-Септември - Ще имаш незабравима година с много промени. Октомври-Декември - Годината няма да е от най-добрите, но ще откриеш сродна душа. 5.Ако избереш: Черно - Живота ти ще тръгне в различна посока, ще има много промени и ще се радваш на тях. Бяло - Ще намериш приятел, който ще ти се доверява и ще направи всичко това, но може и да не го разбереш. 6.Това е най-добрият ти приятел. 7.Това е броят на близките ти приятели, които ще имаш в живота. 8.Ако избереш: Калифорния - Обичаш приключенията. Флорида - Романтична душа си. 9.Ако избереш: Езерото - Верен си на приятелите и си малко резервиран. Океан - Ти си спонтанен и обичаш местата с много хора. 10.Желанието ти ще се сбъдне, ако пуснештова в друг форум до 1 час!!! УСПЕХ!!!!
|
|
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Ето ги моите отговори.
1. Тайна няма да ви кажа.
2. Син
3. С-Я
4. Юли
5. Бял
6. Мария
7. Числото 6
8. Флорида
9. Океан
10. Здраве
|
Журнал Психея
|
-
Merichka
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
- Публикации: 134
-
-
|
Ха аха - нека стане още по-весело...
1. Същото като на Юлето
2. Червен, Жива съм все още и изпълнена с любов, ако и да беше 23.06.2009г.  )), когато щях да се гътна, и тогава прощай сайт!
3. Л-Р, Е сега ще разцъфне... вече.
4. Април - Знае ли се...
5. Черен - е в супер посока съм поела...
6. Мариела /в онзи разказ " Ако тя все още е неин читател/ е ... Мариола.
7. Числото 8 , Малей - много са...
8. Флорида - Романтик, непоправим...
9. Океан - И то какви!
10. Среща... Дали и аз закъснях или времето бързаше...
|
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!
|
-
klachiankata
-
- Офлайн
-
Senior Boarder
-
- Публикации: 69
-
-
|
1.александър
2.зелен
3.с-я
4.октомври
5.бял
6.Нели
7.7
8.Флорида
9.езеро
10.Любов
 ))
|
Понякога самите ни недостатъци ни помагат неочаквано
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Флорида за романтичките  Има и фар остава да го повредим и да очакваме кораба с корабокрушенците да се разбие на брега. Хайде стягайте се да съберете дърва за огън, да стъкмите колиби, да сготвите, да се изкъпете. Че ей го гледам с бинокъла на хоризонта се задава кораба с Робин Зоновците.
|
Журнал Психея
|
-
n_hope
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Здравейте, приятели!
-
-
|
Здравейте!  Отдавна не съм влизала тук!  Сега ще се пробвам с тестчето! 
........
жълт
Л-Р
февруари
черен
Светлана
9
Калифорния
Океан
......, но все пак ... да се развивам в това, което върша - любимото ми и като човек
|
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|