сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Игра "Машина на времето"
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Игра "Машина на времето"

Игра "Машина на времето" 06 Ян 2010 17:33 #1099

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
Вчера във Sahrazada
се получи един забавен диалог между мен и Боряна откъдето ми хрумна идеята за тази игра. Чрез няколко изречения (няма ограничение) се опитайте да продължите телефонната връзка осъществена чрез машината на времето.

Коментара на Боряна от който започна всичко бе:

"Чудесно е, че този криминалски случай беше разрешен по най-добрия начин. Всичко е добре когато свършва добре, за френската съпротива (Альо, Альо, Рьоне...?)

Дават отново филма по бтв комеди. "
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Игра "Машина на времето" 06 Ян 2010 17:34 #1100

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Аз и отговорих по следния начин.

"Моля, моля, затворете телефона станала е грешка по трасето на Машината на времето! Френската съпротива живее в 40-те години на 20-ти век! Аз се опитвам да се свържа с Дания! Имам важно съобщение: "Няма нищо гнило в Дания!" Това е репликата предхождаща състоянието на историята и съвсем реално случила се, преди да бъде изречена другата парола: " Има нещо гнило в Дания!"

Ало, Ало, господин Шекспир ли е или господин Хамлет? Кой на линията на времето моля?"

Нали схванахте идеята
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Игра "Машина на времето" 06 Ян 2010 19:53 #1101

• Клуни
Ало, ало тук Спешно отделение, доктор Джордж Клуни слуша, говорете спокойно какъв е адреса?
Някъде в София било, но те си мислят че са в Дания или във Франция.

Отг:Игра "Машина на времето" 06 Ян 2010 22:49 #1102

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
  • Публикации: 134
Альо, Альо ...Не, не в София, в Русе. Петнадесет часа на 21 декември 2012 година. Альо, альо, иси София, ньо ките ра силь ву пле ...передаем сведения об уровни реки Дунай в сантиметрах... Все още се движим по реката щастливи и влюбени. Отлага се краят... за 2036г.
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!

Отг:Игра 08 Ян 2010 00:36 #1106

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Клуни написа:
Ало, ало тук Спешно отделение, доктор Джордж Клуни слуша, говорете спокойно какъв е адреса? Някъде в София било, но те си мислят че са в Дания или във Франция.

Ало, ало, доктор Джордж Клуни, затворете телефона! Доктор Куин Лечителката съм! В спешното ви отделение ще има посещение от ХЕИ, поради сигнал за наличието на гризачи. Няма как да поемете тези случаи, защото Клиника на края на града ще бъде затворена за дезинфекция. Това предсказват моите приятели индианските лечители, а те никога не грешат. Освен това вие не сте ми симпатичен, определено предпочитам Джо Ландо в ролята на лечител, ловец, войн и так дале...

Журнал Психея

Отг:Игра 10 Ян 2010 18:34 #1118

• Клуни
Ало, ало доктор Куин Лечителката, не съм доктор Клуни! Полицая от Бъвърли Хилс съм! Имаме информация, че се готви нападение над железницата от маскирани като индиаци бандити. Предупредете вашия Съли да се дига от чаршафите и да спасява влака!

Отг:Игра 24 Ян 2010 04:54 #1163

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Ало, ало, господина от Investor.bg: Банки, Финанси, Икономика, Фондова борса ...(George) фалити, пързалки, близалки, икономическа криза, подслушване, следене, котировки, спад, крах на Японската фондова борса, индекс = 0

Ако имате Инвестиции.БГ под дюшека вадете и плащайте комисионните, лихвите и главницата по сметките!

С уважение:
Lender(Кредитор) SexNature.org

В противен случай следва: запор, затвор, мор, muerte...

Подпис:
Журнал Психея
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.27 секунди

* * *