Сайта, посветен на моята книга, която предстои да излезе на пазара до края на 2010г.: "Есенни огньове".
Приемам всякакви предложения и мнения, препоръки за дизайна на сайта. Лично мен червеното ме дразни и не ми харесва, но става дума за ОГНЬОВЕ и то през есента. Също и за Езическо творчество, а огъня е свещен елемент, както и останалите три елемента - вода, земя, въздух и е на особена почит сред древните езически и паганистични общества. А иначе впечатленията от моите дизайни са: "Е твоите сайтове все сини и зелени!"
Е нали съм изцяло ИН - ВОДА затова са ми такива сайтовете.
Журнал Психея Юлияна Шапкарова- консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация.0889 42 04 42 ;
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Важното е, посетителите да не се дразнят от него. Все пак червеното е допустим цвят за системата на гугле-сайта. Ако не бе допустим, нямаше да го има като опция.
Ееее добре че си ти, че иначе всички мълчат като риби. Аз червеното го смених, остана малко от него. Именно, защото посетителите се дразнят от яркостта и дразни очите. Иначе не съм противник на червения цвят, харесвам го и за дрехи, бельо и за различни дизайнерски решения в дома, обичам червените свещи и т.н. Но определено според мен като преобладаващ цвят в сайт не е подходящо. По принцип монитора изморява, четенето в сайт също, затова успокояващите и ненатрапчиви цветове са по желателни. Но от друга страна червеното е цвета на действието, той подтиква към активност и от тази гледна точка е добре да го има в малки количества.
Журнал Психея Юлияна Шапкарова- консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация.0889 42 04 42 ;
Не си харесвам дизайна на сайта на книгата и това си е! Десет сайта да направя, да им избера шаблоните, да им натъманя цветовете и елементите, да станат хубави и точно на този да се провалям като че за първи път виждам сайт и цветове.
Дето би казала една приятелка, която също като мен не харесва черни сайтове: "Е ти погреба книгата още преди да е излязла! Сложихме траура и готово!" Вярно е, че тази книга е писана в Царството на Аид - “Аид” се нарича пространството в недрата на земята, което се обитава от Аид (Хадес) владетелят над сенките.
Ама пък чак такава чернотия за сайта. На всичкото отгоре тази статия за "Входа в царството на Аид" беше публикувана в Компас отдавна, а сега не мога да я открия изобщо. Казва "грешка 404" няма такава статия. Добре, че съм я публикувала и в една социална мрежа от където я извадих и сега я сложих отново! Имало все пак някаква полза от социални мрежички.
Еми много съжалявам обаче като напишеш в гугъл "черни сайтове" и попадаш на черен сайт посветен на "черните изкуства". В който пише следното:
"Сайтът е предназначен за лица НАД 18 годишна възраст интересуващи се от "черни изкуства". Материалите в този сайт са, за да послужат като помощник в развитието Ви, а не да определят посоката му. Преди да използвате която и да е информация, убедете се, че разбирате напълно сериозността на материала и последствията от него! Тези ритуали и упражнения би трябвало да се изпълняват от хора, които са в добро физическо и психическо здраве. Ако страдате от сърдечно заболяване, епилепсия или някаква друга хронична болест, не използвайте материалите в сайта. Авторът не носи отговорност за злоупотреба с тези материали, нито за каквото и да е, което може да се случи, когато Вие използвате разгледаните тук упражнения. След влизането си в този сайт и форум, Вие носите отговорност за евентуални морални и материални щети, причинени на Вас или от Вас. Създадетелите на сайта не са отговорни за щети или нараняване, в следствие на информацията, която създателите на сайта и вие помествате в този сайт. С натискането на бутона Вход, Вие потвърждавате, че се съгласявате с гореспоменатите условия. Моля, запознайте се с авторското право и условията за ползване, след като влезнете в сайта."
И аз уж по диплома съм завършила, погледнах пише - Икономика, учила съм пише и финанси, търговия, мениджмънт, маркетинг и пр. неща за потреблението, потребителя и т.н. Обаче съм тръгнала да правя реклама на книга и да я продавам с черен сайт. Само дето не съм отбелязала някои неща от горе споменатото цитатче. А и сега се сещам гледах един филм, гадничък, криминален, за един черен сайт, в който след като се регнеш, 4 ли беше 5 дена след това те убиват. А пък като се регистрираш и съответно логнеш на живо се представят в сайта - убийствата на потребители регистрирани преди това. Имаше и един готин пич криминален инспектор и с една мацка разбиха системата на убийствата.
А сега де. Ще мисля дано се сетя, не беше нещо лесно като Снежни кучета. Но да до колкото те познавам ще ти хареса. Имаше доста психология във филма да. И тя наблягаше най-вече индиректо на това, че хората са страшно любопитни. И че любопитството им е до степен разрушително. Създателите на сайта разчитаха именно на това, защото всеки който се регистрирваше знаеше, беше чул от тук от там, че в този сайт се случват страшни неща и въпреки всичко любопитството надделяваше, а също и човешката арогантност: "хехе на мен няма да се случи".
Стана дума в чата, че за по-добро индексиране от Гугъл около клипчетата в сайта на книгата "Есенни огньве" трябва да има текстове. Сега си поиграх и сложих още няколко текста. Да видим дали ще намерите заровените съкровища.
Благодарение на Найди в Класическата музика на КЛУБ JOIN "Интернет среда" също ще имаме анекс за всеки един композитор.
Иначе само като съвет, когато поставяте клипчета в сайта или блога си или във форум се старайте да има поне заглавие, ако не друг описателен текст.
Не си харесвам дизайна на сайта на книгата и това си е! Десет сайта да направя, да им избера шаблоните, да им натъманя цветовете и елементите, да станат хубави и точно на този да се провалям като че за първи път виждам сайт и цветове.
Дето би казала една приятелка, която също като мен не харесва черни сайтове: "Е ти погреба книгата още преди да е излязла! Сложихме траура и готово!" Вярно е, че тази книга е писана в Царството на Аид - “Аид” се нарича пространството в недрата на земята, което се обитава от Аид (Хадес) владетелят над сенките.
Ама пък чак такава чернотия за сайта. На всичкото отгоре тази статия за "Входа в царството на Аид" беше публикувана в Компас отдавна, а сега не мога да я открия изобщо. Казва "грешка 404" няма такава статия. Добре, че съм я публикувала и в една социална мрежа от където я извадих и сега я сложих отново! Имало все пак някаква полза от социални мрежички.
Вече съм доволна! Стана сайта така както трябва да бъде.
Дизайн и цветови решения - 6
Подредба на елементи и композиция - 6
Музикални творби обхващащи широка публика - 6
SEO & SEM - 4 със зор.
Реализирани продажби на книгата? Ще видим през следващата година.
Дето каза n_hope: "Тоя сайт ти е най-труден, защото най- му се напрягаш!"
Но стана!
Още една прекрасна песен на Ваня Костова. Закъсняла любов. Предчувствам как поетичната душевност на Меричка вече танцува между вълнението на сълзите от радост и тъга натежали.....