|
 |
 |
 |
 |
| |
Авторски мъдрости, афоризми и сентенции (1 Разглеждат) (1) Гост
-
Merichka
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
- Публикации: 134
-
-
|
Щастието е запазена територия за тези, които са поели по Пътя си с Любов. Изборът да я имаш и раздаваш, да не се страхуваш да помагаш, когато към теб са отправени молещи и жадуващи погледи, е твоята Свобода.
|
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
- Публикации: 1160
-
-
|
Чудесна идея само не разбрах ще включва и чужди мисли и цитати или само авторски? Сентенцията от предишния пост твоя ли е? Ако е твоя, нея ли да напиша до името ти в Екип SexNature.org
Ето две от моите мъдри мисли, които съм измислила. Разрешава се цитирането с изрично споменаване на автора!
"Ако имаш цел, значи имаш и решение. Или намери решение и си създай цел."
"Правя каквото мога, за да стане каквото трябва! Или правя каквото трябва, за да стане най-доброто, което може!"
Юлияна Шапкарова
|
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ;
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
|
-
Merichka
-
- Офлайн
-
Expert Boarder
-
-
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
- Публикации: 134
-
-
|
Лично моя, за което се и поздравявам...  Предлагам да са само авторски, другите са прекрасно вписани в сайта...
Ето още нещо:
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длани, с разум и сърце на Слънце - и другите ще искат да му се радват!
|
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
И аз те поздравявам много са хубави и двете, мисля, че за екипа би подхождала първата мъдрост. Също така промених и темата на "Авторски мъдрости, афоризми и сентенции" по-добре звучи.
|
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ;
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Никога не забравяйте, че Надеждата е крачка към Вярата, а Любовта е крачката към Мъдростта. Обратното също е вярно: Мъдростта е пътя към Любовта и Вярата лети с крилете на Надеждата.
Юлияна Шапкарова
|
Журнал Психея
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Грешката на повечето играчи е в това, че подценяват противника. Във всяка една игра е важно да имаш самоуважение! Но преди всичко да имаш уважение и респект към съперника. Пътя към победите е в надценяването на противника. Това обуславя твоето израстване.
Юлияна Шапкарова
|
Журнал Психея
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
"Никой не може да ми бъде по-зъл критик и по-ироничен шегобиец от самата мен към мен."
|
Журнал Психея
|
-
Kamino
-
- Офлайн
-
Administrator
-
-
Юлияна Шапкарова
-
-
|
Провалите принадлежат на силните, на тези, които не спират да опитват. Слабите не се провалят, причината е, че те не правят нищо. Когато не правиш нищо, няма опасност от провал.
|
Журнал Психея
|
|
|
 |
 |
 |
|
|
|
|