сексология
НАЧАЛО | Карта | Форуми sexnature.org | Екип sexnature.org | Пишете ни! | Връзки
* * *

Здравейте, Гост
Потребителско име Парола Запомни ме

Авторски мъдрости, афоризми и сентенции
(1 Разглеждат) (1) Гост
  • Страница
  • 1

Тема: Авторски мъдрости, афоризми и сентенции

Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 08 Юни 2010 14:26 #1654

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
  • Публикации: 134
Щастието е запазена територия за тези, които са поели по Пътя си с Любов. Изборът да я имаш и раздаваш, да не се страхуваш да помагаш, когато към теб са отправени молещи и жадуващи погледи, е твоята Свобода.
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 08 Юни 2010 15:28 #1655

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
  • Публикации: 1160
Чудесна идея само не разбрах ще включва и чужди мисли и цитати или само авторски? Сентенцията от предишния пост твоя ли е? Ако е твоя, нея ли да напиша до името ти в Екип SexNature.org

Ето две от моите мъдри мисли, които съм измислила. Разрешава се цитирането с изрично споменаване на автора!

"Ако имаш цел, значи имаш и решение. Или намери решение и си създай цел."

"Правя каквото мога, за да стане каквото трябва! Или правя каквото трябва, за да стане най-доброто, което може!"

Юлияна Шапкарова
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 08 Юни 2010 16:09 #1657

• Merichka
  • Офлайн
  • Expert Boarder
  • Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длан
  • Публикации: 134
Лично моя, за което се и поздравявам... Предлагам да са само авторски, другите са прекрасно вписани в сайта...
Ето още нещо:
Когато в дълбокото намериш бисер, изведи го с длани, с разум и сърце на Слънце - и другите ще искат да му се радват!
Le passй n\'existe plus, le futur ne t\'appartient pas, aujourd\'hui est un cadeau et c\'est pourquoi on le nomme Prйsent!!!

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 08 Юни 2010 18:47 #1660

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
И аз те поздравявам много са хубави и двете, мисля, че за екипа би подхождала първата мъдрост. Също така промених и темата на "Авторски мъдрости, афоризми и сентенции" по-добре звучи.
Журнал Психея
Юлияна Шапкарова - консултант - терапевт. Емоционални, семейни, професионални проблеми. Онлайн консултация. 0889 42 04 42 ; Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 26 Юни 2010 00:15 #1692

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Никога не забравяйте, че Надеждата е крачка към Вярата, а Любовта е крачката към Мъдростта. Обратното също е вярно: Мъдростта е пътя към Любовта и Вярата лети с крилете на Надеждата.

Юлияна Шапкарова
Журнал Психея

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 14 Юли 2010 03:15 #1787

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Грешката на повечето играчи е в това, че подценяват противника. Във всяка една игра е важно да имаш самоуважение! Но преди всичко да имаш уважение и респект към съперника. Пътя към победите е в надценяването на противника. Това обуславя твоето израстване.

Юлияна Шапкарова
Журнал Психея

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 04 Авг 2011 20:00 #2371

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
"Никой не може да ми бъде по-зъл критик и по-ироничен шегобиец от самата мен към мен."
Журнал Психея

Отг:Авторски мъдрости, афоризми и сентенции 02 Септ 2011 11:52 #2391

• Kamino
  • Офлайн
  • Administrator
  • Юлияна Шапкарова
Провалите принадлежат на силните, на тези, които не спират да опитват. Слабите не се провалят, причината е, че те не правят нищо. Когато не правиш нищо, няма опасност от провал.
Журнал Психея
  • Страница
  • 1
Време за генериране на страницата: 0.33 секунди

* * *